Agrifirm Belgium nv

Standnummer

1368

Info

Industrieweg 18, 2280 Grobbendonk

Rubriek

Merken

 • Agrifirm Rundvee

  Gemengd voeren 2.0:
  Dé strategie voor gemengd voeren die selectie op uw bedrijf uitbant.
  Om u te adviseren bij het gemengd voeren brengt de adviseur Rundvee de mate van selectie op uw bedrijf in beeld. Samen loopt u gestructureerd de stappen van het berekende tot het verteerde rantsoen door. Hierbij scoort de adviseur het rantsoen op de mate van selectie

  100 DAGEN AANPAK
  > In drie stappen naar een gezonde, laagproductieve koe die klaar is voor de droogstand met 1,2,3-droog
  > voeding droogstand: gemengd, laag energetisch rantsoen of Total Dry-concept
  > eind droogstand: aanvulling Prestart Excellent
  > speciale verzorging, huisvesting, aanvullende voeders

 • Agrifirm Varkens

  Sow Control

  Sow Control is een optimale mix van topkwaliteit voeders, het juiste voermanagement en deskundig advies. Een succesvolle aanpak die zich in de praktijk inmiddels bewezen heeft. Binnen Sow Control houden wij nadrukkelijk rekening met de vier fases die de zeug tijdens haar cyclus doormaakt.  

  Big Control

  Big Control is een totaalaanpak waarbij het draait om een goede voeropname, gezonde biggen en maximale groei. Het groeipotentieel van uw biggen wordt met Big Control optimaal benut met als resultaat: tot 50 gram extra groei per dag.

 • Agrifirm Vleespluimvee

  WellCome

  De eerste paar levensdagen van uw vleeskuiken zijn cruciaal en bepalen de verdere verloop van uw ronde. Gebruik daarom WellCome voor de beste start van uw dieren.
  WellCome heeft de volgende positieve effecten op uw kuikens:
  - Snellere ontwikkeling van het maag-darmstelsel
  - Vermindert kans op infecties
  - Lagere uitval
  - Verhoogt uniformiteit

  Kernvoerconcept

  Afhankelijk van de grondstofprijzen kan het aantrekkelijk zijn om kernvoer in te zetten en het aandeel tarwe in het rantsoen te vergroten.

  Het tarweaandeel kan, met behoud van kwaliteit, bij vleeskuikens oplopen tot meer dan 50% van het rantsoen. Afhankelijk van de grondstofprijzen kan dit uw voerkosten aanzienlijk verlagen. Door met twee componenten te werken heeft u de mogelijkheid om te sturen. U kunt de hoeveelheid granen in het rantsoen verhogen of verminderen. Zo kunt u uw resultaat verbeteren en de gezondheid van uw dieren positief beïnvloeden.

 • Agrifirm Legpluimvee

  Vigor

  VIGOR is een innovatief voer voor leghennen. Het helpt uw kippen krachtig en gezond te houden. VIGOR verbetert de darmgezondheid en stimuleert de vertering en voerbenutting. Met het beste resultaat. Elke dag, iedere ronde.

  Wat levert VIGOR op?

  -Krachtig koppel
  -Betere darmgezondheid
  -Droge mest, lage afvoerkosten
  -Betere voerbenutting

Bedrijfsinfo

Agrifirm levert in België kwaliteitsveevoeders en tal van andere producten en diensten aan ondernemers in de veehouderij. Het rendement van onze klanten staat daarbij centraal. Of het nu gaat om melkvee, varkens, pluimvee, vleesvee of geiten. We werken voortdurend aan nieuwe assortimenten die nog meer worden toegespitst op uw specifieke behoeftes. Onze medewerkers staan dicht bij de dagelijkse praktijk. De buitendienst werkt regionaal en weet wat er speelt op het bedrijf van onze klanten. Onze moderne fabriek bevindt zich op een strategische locatie voor de Belgische markt.

Nieuwigheden

Afbeeldingen

Foto's 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
info@agriflanders.be