Starmilk

Standnummer

1567

Info

Plateau du Tram 7 5024 Gelbressée

Merken

  • Starmilk

    Melkpoeder voor kalveren, geiten en lammeren

Bedrijfsinfo

Starmilk is een familiaal bedrijf, actief in heel België en gespecialiseerd in de verkoop van melkpoeders, nutritionele specialiteiten voor het jonge kalf, drinkautomaten voor kalveren en mengapparatuur.

Nieuwigheden

HP-Concept

De nieuwigheid in 2017 is het HP-concept ontwikkeld door Elvor en dat "Hoge Prestaties" betekent. Het is verkrijgbaar in twee melkvervangers: een complete melkvervanger ELVOR HP en een aanvullend voedingsmiddel van volle melk Elvor Complémentaire HP. Ze zijn speciaal ontwikkeld met het oog op Hoge Prestaties qua groei en om uw melkvaarzen voor te bereiden op hun toekomstige melkloopbaan. De koppeling met een specifiek voedingsplan verzekert uw groeidoelstellingen.

* Elvor HP bezit een bijzonder hoog gehalte aan ruw eiwit (27%) evenals een belangrijke energieaanvoer (21%). Levende en probiotische gisten opgenomen in de formule fungeren als stabilisatoren van de darmflora.

* Elvor Complementaire HP laat het verrijken en het terug in evenwicht brengen toe van de volle melk. Het laat een hoge aanvoer van ruw eiwit (30%) toe en herstelt het evenwicht van de verhouding eiwitten/ vetstoffen volle melk.

Lees hier meer! (Persbericht)

Getuigenis 1

Getuigenis 2

Brochure

Afbeeldingen

Photos 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
gunther.de.mey@agriflanders.be
marc.botterman@agriflanders.be
stephanie.cobbaert@agriflanders.be