Quartes nv

Standnummer

1362

Info

Kapellestraat 70 - 9800 Deinze

Merken

 • Selenocur

  Dieetvoeder voor koeien einde dracht. Doel is levenskrachtigere wit-blauwe en vleeskalveren. Het dieetvoeder bevat 50mg organisch selenium per kilogram product. Dit biedt de mogelijkheid om een hoge vooropgestelde seleniumnorm in het bloed te halen (70-100 µg/l bloed).

 • Maïszaden: 3x3x3 concept / Semences de maïs: le concept 3x3x3

  Quartes heeft al meerdere jaren ervaring in het commercialiseren van maïszaadmengsels (Multimaïsmengsels genaamd), dit  tot grote tevredenheid van de eindgebruiker.

  Dit heeft vorig jaar geleid tot het 3x3x3 concept:

  • 3 top maïsrassen.
  • 3 soorten Multimaïs in functie van het doel: Multimaïs Gluco, Multimaïs Cello en Multimaïs Corn.
  • 3 grote voordelen:

  o    Hogere opbrengst

  o    Betere kolfbevruchting

  o    risicospreiding

Bedrijfsinfo

QUARTES is  fabrikant van kwalitatieve veevoeders en zaaizaden en technisch expert voor de zelfstandige ondernemers in de landbouw. De QUARTES producten worden verkocht en verdeelt in België en de naburige regio’s.

De QUARTES kwaliteitszorg krijgt vorm in vier dimensies: wetenschappelijk onderzoek naar nutritioneel evenwicht, een economisch verantwoorde verhouding prijs/kwaliteit, permanente zorg voor voedselketen en milieu en tenslotte alerte aandacht voor mens en dier.

Voor “toekomstgerichte” landbouwexploitaties is QUARTES die onderneming die zich profileert door deskundigheid in het teeltadvies, waarbij de aangereikte voederschema de klant naar “zijn” optimaal resultaat zal leiden.

Voor de “klassiekere” landbouwexploitaties is QUARTES de producent van kwaliteitsvolle voeders die via een adequaat distributienet gecommercialiseerd worden.

Afbeeldingen

Photos 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
gunther.de.mey@agriflanders.be
marc.botterman@agriflanders.be
stephanie.cobbaert@agriflanders.be