Panagro Health & Nutrition

Standnummer

1784

Info

Bavelstraat 91, 2310 Rijkevorsel

Rubriek

Merken

 • Mycofix®

  De Mycofix® productlijn bestaat uit speciaal ontwikkelde voederadditieven die de gezondheid van dieren beschermen door het deactiveren van mycotoxinen in verontreinigd voeder.

 • Biotronic® Top3

  Biotronic® Top3 bestaat uit organische zuren, een fytochemisch extract en het Biomin® Permeabiliserend Complex. Deze permeabiliserende stof versterkt de werking van de actieve ingrediënten en vergemakkelijkt het doordringen van de buitenste celmembraan van Gramnegatieve bacteriën.

 • PoultryStar®

  PoultryStar® is een pluimvee-specifiek, synbiotisch product dat een gezonde darmflora
  bevordert door de gecombineerde werking van zorgvuldig geselecteerde probiotische micro-organismen en prebiotische fructooligosacchariden.

 • Biomin® Mega Top

  Biomin® Mega Top is een synergetisch werkende formule van een zout van organisch zuur, plantenextract en Biomin® Permeabiliserend Complex verwerkt in een goed oplosbare drager. Geschikt voor de preventie van diarree bij kalveren, in hetbijzonder diarree veroorzaakt door Salmonella spp. en E.coli

 • Orgabase

  Orgabase is een vochtige kruimel die bestaat uit preen probiotica op een drager van tarwezemelen. Het strooien van Orgabase in kuikenkratten of op het kuikenpapier zorgt ervoor dat de kuikens zo snel mogelijk in contact komen met gunstige bacteriën door het oppikken van de kruimel. De eerste darmbewoners beïnvloeden het functioneren van het immuunsysteem dat op latere leeftijd voldoende bescherming moet bieden tegen infecties. Dit
  resulteert in een betere opstart en minder uitval.

 • Orgaferment

  Orgaferment is een omgevingsspray die samengesteld is uit een selectie probiotische
  bacteriën. Op natuurlijke wijze gaan deze goede bacteriën de strijd aan met ziekteverwekkende bacteriën. De ziekteverwekkers krijgen minder kans om zich te vermenigvuldigen waardoor het risico op infectieziekte wordt verkleind.

 • Panazym+

  Panazym+ is een krachtig enzymatisch, sterk schuimend, reinigingsmiddel voor het verwijderen van hardnekkige organische vervuilingen en biofilm, de beschermlaag van bacteriën.

 • Neofenol

  De werkzame bestanddelen van Neofenol zijn fenolen zoals carvacrol, thymol en anethol. Deze stoffen staan bekend om hun antimicrobiële en antioxidatieve werking. Hiermee zorgen zij voor een gezonde darmflora en een verhoogde immuniteit waardoor diarree wordt voorkomen en de voeropname verbeterd.

Bedrijfsinfo

Panagro Health & Nutrition streeft naar een proactieve bedrijfsvoering in de professionele veehouderij. Dit doen
wij door ontwikkeling en verkoop van wetenschappelijk onderbouwde producten en concepten voor de
veevoederindustrie, dierenartsen en veehouders in de Benelux. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met
kennis en advies voor het creëren van een gezonde veestapel. Deze synergetische aanpak leidt tot reductie van het
antibioticagebruik en een beter rendement.

Nieuwigheden

Mycofix® 5.E
Mycofix® 5.E, de volledig nieuw geformuleerde, alles-in-1 mycotoxine risico management
oplossing voor vee.

De vijfde evolutie van de marktleidende Mycofix® productlijn van BIOMIN is een innovatieve, alles-in-1 voeradditief dat gebruik maakt van drie werkingsmechanismen: biotransformatie, adsorptie en bioprotectie - om absolute bescherming te bieden tegen mycotoxinen; schimmelmetabolieten, giftig voor dier en mens, geproduceerd door veelvoorkomende schimmels en gevonden in bijna alle graansoorten.

Lees meer op pagina 1

Afbeeldingen

Photos 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
gunther.de.mey@agriflanders.be
marc.botterman@agriflanders.be
stephanie.cobbaert@agriflanders.be