VLAM, Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing vzw

Standnummer

1401

Rubriek

Merken

Bedrijfsinfo

VLAM promoot producten van eigen bodem. De koepelprojecten ‘Lekker van bij ons’ en ‘Groen van bij ons’ inspireren dagelijks de consumenten met recepten, tips en allerhande ideeën en volgen het ritme van de seizoenen.  Daarnaast zijn er productspecifieke campagnes in binnen- en buitenland. Tijdens Agriflanders staan gecertificeerd pootgoed en zaaizaden in de kijker en krijgt ook het project Recht van bij de boer extra aandacht. Verder lichten enkele specialisten de kwaliteitssystemen Belplume, Certus en Belbeef toe.

Het VLAM-promotiebudget wordt hoofdzakelijk samengesteld uit promotiefondsen die geïnd worden bij de verschillende geledingen uit de land- en tuinbouwsectoren en de visserijsector. Ook subsidieert de Vlaamse overheid de algemene werking en sectoroverstijgende en sectorondersteunende promotiewerking van het centrum. Daarnaast is er financiële steun van de Europese Unie voor bepaalde promotieprojecten.

Nieuwigheden

VLAM trakteert op Agriflanders

VLAM trekt tijdens Agriflanders volop de kaart van Lekker van bij ons. De succesformule van het doorlopende kooktheater wordt hernomen én een foodtruck met verrassende varkensvleeshapjes maakt zijn opwachting op de stand. Ook de medewerkers van de kwaliteitssystemen staan opnieuw paraat om u toelichting te geven over de lastenboeken. Plaats van afspraak: stand 1401.

Lees hier meer

Afbeeldingen

Photos 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
gunther.de.mey@agriflanders.be
marc.botterman@agriflanders.be
stephanie.cobbaert@agriflanders.be