Droeshaut nv

Standnummer

5221

Info

Hamonterweg 139, 3930 ACHEL

Merken

Bedrijfsinfo

Droeshaut specialiseert zich al meer dan veertig jaar in stalautomatisering  voor pluimveebedrijven, varkensbedrijven, en aanverwante landbouwsectoren. Via een volledige elektrotechnische inrichting met slimme automatisatie verminderen we uw bedrijfskost, besparen we u kostelijke arbeidsuren en verlagen we uw energiefactuur.

Met de modernste luchtbehandelingstechnieken garanderen we dat uw landbouwbedrijf voldoet aan de strengste emissie- en geurnormen.  Onze grote kracht schuilt in de expertise voor totaalprojecten en de betrouwbare naservice.

Nieuwigheden

PL-9500: de nieuwe generatie pluimveecomputer van Stienen BE

In de afgelopen jaren heeft de touchscreen technologie zich razendsnel ontwikkeld. De mogelijkheden binnen deze technologie worden alsmaar groter en Stienen BE vertaalt deze ontwikkelingen naar de nieuwe PL-9500.

Deze doordachte touchscreen management computer vormt het interactieve hart van het moderne pluimveebedrijf. Door de grafische weergave van parameters op het gebied van temperatuur, water, voer, RV, gewicht en CO2 beschikt de gebruiker in één oogopslag over alle belangrijke managementinformatie. Met de strakke en moderne userinterface kan de gebruiker alle vitale processen in de stal eenvoudig en overzichtelijk regelen, bewaken en besturen. In combinatie met FarmConnect heeft de veehouder overal en altijd toegang tot de stalgegevens.

Productfiche

Persbericht Stienen BE

Afbeeldingen

Foto's 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
info@agriflanders.be