CLAAS Dealers

Standnummer

2134

Info

Boomsesteenweg 174, 2610 Wilrijk

Merken

  • CLAAS

    Trekkers, telescoopladers, persen, hooibouw-en oogstmachines

Bedrijfsinfo

De gebruikers van CLAAS oogstmachines, tractoren, balenpersen en hooibouwmachines kunnen in ons land altijd rekenen op een netwerk van professionele dealers ondersteund door het commercieel en technisch AG-TEC team

Nieuwigheden

De nieuwe QUADRANT 5300: maximale capaciteit met actieve touwspanning bewaking

  • Rijden tot aan de capaciteitsgrens voor meer pakken per uur: Hogere beveiliging van het koppel aan de raffer en rotor.
  • Interactieve beveiliging met nokkenkoppeling in geval van blokkeren van de inpakker: automatische herstart met verlaagd toerental, terug aan het werk zonder de cabine te verlaten.
  • Behoedzame behandeling en aanpassing aan het oogstmateriaal en de oogsthoeveelheid: Nieuwe hydraulisch aangedreven invoer met variabel toerental van de pick-up en omkeerinrichting (optie).
  • Hogere persdichtheid: Nieuwe achthoekige plunjer en versterkt en verlengd perskanaal. Permanent hoge persdichtheid: Unieke automatische regeling van de persdruk op de markt, die de persdruk niet regelt volgens de belasting op het frame, maar volgens de touwspanning.
  • Absolute knoopzekerheid onder alle omstandigheden: Nieuwe CLAAS knoper met actieve touwklemming, bewaking van de knopers en TURBO FAN reiniging.

Afbeeldingen

Foto's 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
info@agriflanders.be