Bouwimpex B.V.

Standnummer

7412

Info

Mercuriuslaan 15a, 3771 NC Barneveld - Nederland

Merken

  • Bouwplast-plus panelen

    Hét panelensysteem voor (scheidings)wanden en hokken in de agrarische sector: van hoogwaardig kunststof en voorzien van een uniek kliksysteem.

  • Bouwplast-plus FR panelen

    De beste paneel-oplossing voor brandveilig bouwen. Bouwplast-plus Fr panelen zijn getest en goedgekeurd in brandklasse B.

  • Bouwplast kozijnen en deuren

    Een compleet programma van kunststof kozijnen (incl. beglazing) en deuren voor de moderne agrarische bouw.

Bedrijfsinfo

Bouwimpex is ruim 30 jaar actief als leverancier van hoogwaardige kunststof producten voor de  (agrarische) bouwsector. Onze productportfolio bestaat onder meer uit hoogwaardige kunststof (wand)panelen, kunststof kozijnen & deuren en een complete lijn van brandwerende bouwmaterialen.

Als specialist op gebied van kunststof bouwproducten blijven we ons ontwikkelen.  Door goed te kijken naar trends, bewegingen en (nieuwe) eisen in de markt breiden we ons productaanbod regelmatig uit en worden bestaande producten doorontwikkeld en verbeterd.

Onze organisatie heeft diverse productielocaties in Europa, waaronder Duitsland en Italië. Een aanzienlijk deel van onze bouwproducten wordt wereldwijd geëxporteerd. Ook vertegenwoordigt Bouwimpex een aantal sterke Europese productmerken.

Nieuwigheden

LuxAir: natuurlijk licht- en luchtinlaatsysteem voor een beter dierenwelzijn

Bouwimpex introduceert het LuxAir systeem: een gecombineerd licht- en luchtinlaatsysteem voor de pluimveehouderij. Het systeem bestaat uit een kunststof Bouwplast raamkozijn (met HR ++ glas) voor een voldoende daglichtinval én heeft een aerodynamisch inlaatrooster voor een optimale luchtaanvoer en -afvoer. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van dit product tijdens de Agriflanders beurs.

Bezoek onze stand, hal 7, stand 7412!

Afbeeldingen

Foto's 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
info@agriflanders.be