DEMA-shop bvba

Standnummer

1702 & 1712

Info

Ovenstraat 11, 8800 Roeselare

Merken

 • DEMA

  1.       Beregening

  DEMA is in Roeselare en omstreken gekend als de speciaalzaak inzake irrigatie, besproeiing en drainage.

  In tijden van langdurige droogte dienen de gewassen op de akkers of de bloemen en planten in de tuinen kunstmatig beregend te worden. Onze specialisten geven graag advies tijdens het ontwerp van de tuin of akkerberegening. In samenspraak worden zo de juiste keuzes gemaakt omtrent het type waterpomp, sproeier, vernevelaar, druppelbevloeiing of beregeningshaspel voorzien van een computergestuurde of manuele bediening. Vanuit onze ruime voorraad leveren wij tevens de juiste hulpstukken zoals koppelingen, aanzuigfilters en korven alsook debiet en watermeters.  

  Ga niet overhaast te werk en maak een afspraak met een van onze medewerkers want enkel met een correcte combinatie van de diverse onderdelen en een juiste programmatie kunnen we een natuurlijke regenval creëren.

   

  2.       Aandrijvingen

  Bij DEMA kan je voortaan terecht indien je op zoek bent naar de juiste lager voor uw toepassing. Ons uitgebreid aanbod omvat kogellagers, rollagers, eenheden en lagerblokken van de merken NTN en FK.

   

  Bij ons kan je eveneens terecht indien je op zoek bent naar aandrijfkettingen, schakels, verloopschakels en tandwielen. Het laatste jaar hebben we hiervan een ruime stock aangelegd om u snel en correct te bedienen.

   

  3.       Waterpompen

  In onze winkel vind je centrifugaalpompen waaronder zelfaanzuigende pompen, hydrofoorgroepen en meertrapspompen, waar een draaiend rad, rotor of waaier ervoor zorgt dat vloeistoffen moeiteloos worden verpompt. Ook voor snellopende en traaglopende zuigerpompen, dompelpompen of zelfs handpompen kan je in onze speciaalzaak terecht. Pompaccessoires zoals filters, presscontrollers of membraanvaten zijn tevens in grote aantallen bij DEMA terug te vinden.

  Eveneens ben je voor een goede service na verkoop aan het juiste adres. DEMA-techniekers hebben jarenlange ervaring in enerzijds het analyseren van het falen en anderzijds het herstellen van een defecte waterpomp of pompgroep.  Zij hebben daarvoor steeds de juiste wisselstukken bij de hand van alle toonaangevende pompmerken zoals oa DAB en Grundfos.

   

  4.       Kunststof drukleidingen

  Ons uitgebreide assortiment kunststof leidingen bestaat uit PVC-U drukbuizen en fittingen, persluchtleidingen, PE-leidingen, PVC afvoerbuizen en Socarex leidingen, plus de bijhorende accessoires. Deze leidingen zijn onderhoudsvrij, eenvoudig te monteren en veelal chemisch bestendig.

  Bij DEMA helpen we u in uw keuze van de onderdelen en materialen afgestemd op de aard van hun toepassing. Ons leveringsprogramma wordt vervolledigd met de verhuur en verkoop van lasmachines en lijmen voor deze kunststofbuizen.

   

  5.       Industriële slangen en koppelingen

  Indien u op zoek bent naar rubber slangen of PVC slangen, met of zonder kunststof of stalen spiraal, voor het transporteren van voedingsmiddelen, mest, chemische producten, gassen, medicijnen, lucht of gewoon water dan ben je bij DEMA aan het juiste adres. Ook verscheidene soorten brandweerslangen geweven uit synthetisch garen en voorzien van een speciale beschermingslaag zijn onmiddellijk vanuit onze voorraad leverbaar. Voortaan kan je ook bij DEMA terecht indien je op zoek bent naar sleepslangen. Voor de assemblage van deze rubber- en kunststof slangen hebben wij een ervaren team van technische medewerkers die uw slangen van diverse afmetingen voorzien van de juiste koppelingen zoals Bauer, Storz, Perrot en Bazolli.

Bedrijfsinfo

Dema telt momenteel 80.000 referenties in stock van hoge kwaliteit en dit in elk deelassortiment. Iedere dag staat ons team van gespecialiseerde medewerkers klaar met professioneel advies op maat van de klant. De komende jaren wordt dit niet anders...

 

Wij waren aanvankelijk een specialist in beregening voor de land- en tuinbouw, maar diepten het aanbod stelselmatig uit. Bij Dema kan je nu ook onder meer terecht voor waterpompen, leidingsystemen, industriële slangen, koppelingen, kogelkranen, afsluiters en appendages, gereedschappen, machines, bevestigingsmaterialen en PBM’s. Kortom een totaalassortiment voor de industrie.

 

Bij DEMA wordt elke klant door een van onze specialisten professioneel technisch ondersteund, zodat hij het juiste product voor zijn specifieke toepassing aankoopt. Dat technisch advies geven we niet enkel wanneer u onze winkel binnenstapt maar ook wanneer een bestelling via telefoon of mail binnenloopt. Daarnaast zorgen we voor een tailormade projectbegeleiding, waarbij we de meest geschikte producten voor uw project selecteren.

Wij beschikken verder over een goed uitgerust atelier voor het uitvoeren van herstellingen en assemblages en willen op termijn de logistieke organisatie verder uitbreiden met een eigen transportdienst.

 

Onze missie is simpel: tevreden klanten, door een professionele service en een ruim aanbod van kwalitatieve producten.

Afbeeldingen

Foto's 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
info@agriflanders.be