AVEVE Land- en Tuinbouw

Standnummer

1350

Merken

 • AVEVE Plantenvoeding

  AVEVE plantenvoeding biedt een kwalitatief totaalpakket van voedingselementen voor de plant. Naast de reeds gekende N, P en K meststoffen, wordt ook steeds meer aandacht besteed aan innovatieve producten zoals sporenelementen, bladvoeding, vloeibare kalk, ... Door de juiste toepassing van deze producten kan met een beperkte input een maximaal rendement behaald worden.

 • Zaaigranen

  Dankzij een intensieve screening van nieuwe rassen én een ultramoderne productie-eenheid is AVEVE uw partner bij uitstek voor gecertificeerde zaaigranen.

 • Maïs

  AVEVE Zaden heeft een uitstekende relatie met de meest vooraanstaande Europese veredelingsbedrijven en is zo in staat om een sterk en uitgebreid assortiment maïsrassen aan te bieden. AVEVE Zaden heeft steeds een maïsras ter beschikking op maat van uw bedrijf!

 • Graszaden

  SUPERSTAR graslandmengsels van AVEVE zijn uitstekend geschikt voor blijvende maai- en/of graasweiden, MIXITAL graslandmengsels zijn de beste keuze voor tijdelijk grasland. SUPERSTAR en MIXITAL graslandmengsels zijn top in smakelijkheid, productiviteit en kwaliteit. Het AVEVE graskruidenmengsels ‘Gemengde grasstrook plus’ is samengesteld in kader van de VLM-beheersovereenkomsten, uw AVEVE-zaakvoerder geeft u hier graag meer uitleg over!

 • Groenbemesters

  Investeer in de vruchtbaarheid van uw bodem met groenbemesters van AVEVE. Naast een uitgebreid assortiment enkelvoudige groenbemesters beschikt AVEVE ook over een sterk gamma mengsels van groenbemesters voor Ecologisch Aandachtsgebied.

 • Voederbieten

  De keuze van een geschikt ras voederbieten (tolerantie rhizomanie, rhizoctonia, laag/hoog DS-gehalte,…) op maat van je perceel en behoeften is

 • AVEVE Plantenbescherming

  AVEVE Plantenbescherming voorziet in een volledig en kwalitatief hoogstaand gamma aan gewasbeschermingsmiddelen. Ons uitgebreide pakket aan exclusieve producten wordt verder aangevuld met topproducten van de meest prominente leveranciers. Hierdoor hebben wij steeds de meest rendabele en duurzame oplossing voor onze klanten.

Bedrijfsinfo

De Groep AVEVE is de grootste toeleverancier aan de land- en tuinbouw in België. Ze produceert en verkoopt veevoeders, zaden, meststoffen en plantenbeschermingsmiddelen en is verder actief in de verkoop van land- en tuinbouwmachines, graanhandel, vleesverwerking, mestverwerking en productie van bio-ethanol.

Ook de liefhebbers van tuin, dier en thuisbakken vinden hun gading bij AVEVE. Er zijn meer dan 250 AVEVE-verkooppunten, verspreid over heel België, waar ons kwaliteitsaanbod wordt gecombineerd met deskundig advies.

Lees hier meer over ons aanbod

Nieuwigheden

Haspargit ®

Haspargit®, is een uniek product in de Vlaamse markt. Deze poedervormige meststof rijk aan
kalium, calcium, zwavel en magnesium, vindt zijn oorsprong in de bietenteelt. Nevenproducten
van de suikerraffinaderij worden via verschillende processen omgezet tot een hoogwaardige
meststof met een hoge oplosbaarheid, snelle werking en goede verdeelbaarheid.

Afbeeldingen

Foto's 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
info@agriflanders.be