Bekina Boots

Standnummer

8412

Info

Berchemstraat 124, 9690 Kluisbergen

Merken

 • Agrilite®

  DÉ LICHTE WERKLAARS VOOR DE LANDBOUWSECTOR

  Agrilite® staat synoniem voor draagcomfort en duurzaamheid. Deze robuuste PU-laarzen met elegante pasvorm zijn vederlicht, voelen soepel aan en geven uw voeten de hele dag door energie. Deze PU laars is resistent tegen olie, vetten, mest en verscheidene reinigingsproducten!

  Ook in de landbouwsector staat veiligheid voorop. Daarom kunnen deze laarzen voorzien worden van een stalen neus en zool

  Deze landbouwlaarzen hebben een handige uitduwnop, waardoor u ze makkelijk uittrekt. Koude isolatie tot -20°C.

 • Steplite®X

  Deze robuuste Steplite®X werklaars met brede schacht werd speciaal ontwikkeld voor de landbouwsector. Het model biedt een uitstekende grip op de meest glibberige ondergrond (SRC-gekeurd) en isoleert tot -30°C. Met de extra hoge stalen neus gaat u goed beschermd aan de slag tussen uw dieren en met allerhande zwaar of scherp werkmateriaal. Bij elk paar laarzen krijgt u gratis vochtabsorberende ergonomische voetbedden. Zo houdt u uw voeten altijd droog.

 • Steplite®XCi

  Koude voeten zijn verleden tijd met Steplite® XCi Cold Insulation (-40°C). Deze meest recente innovatie van Bekina® Boots is een full safety laars met een metaalvrije beschermende top en zool. De gebruikte materialen maken de laars lichter, veiliger en warmer dan de andere laarzen in ons gamma. Het anatomisch gevormde voetbed geeft de gebruiker een extra gevoel van draagcomfort. 

  Steplite®XCi is de ideale mix van een zomer- en een winterlaars. Ervaar het draagcomfort van een zomerlaars, versterkt met de thermische eigenschappen van een winterlaars.

 • Litefield

  Het Litefield® model van Bekina® Boots is dé ideale laars voor een gezellige boswandeling. Deze PU-laarzen zijn aanzienlijk lichter dan klassieke laarzen uit rubber of PVC en kunnen tot drie keer langer meegaan.

  Het thermo-isolerende polyurethaan en de vochtabsorberende inlegzool houden uw voeten altijd warm en droog. Deze groene en elegante PU-laarzen met bruine zool zijn dus het ideale schoeisel voor elke buitenactiviteit!

 • Thermolite

  De Thermolite PU-laars kan Siberische temperaturen tot -50°C aan. Deze thermo-isolerende krachtpatser is dus erg in trek bij visserijen, koelhuizen, diepvriesmagazijnen of skicentra. Maar evengoed in de tuin- of landbouwsector.

Bedrijfsinfo

Bekina® Boots is opgericht in 1962 in Kluisbergen en is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van polyurethane landbouwlaarzen, met en zonder veiligheid. Deze nichemarkt vereist kwalitatieveduurzameveilige en comfortabele producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: kwaliteitslaarzen die geschikt zijn voor intensief professioneel gebruik in weer en wind.

Bekina® Boots heeft intussen meer dan 50 jaar ervaring op de teller. Die heeft ons geleerd om voortdurend bij te blijven met de nieuwste trends, evoluties en de steeds groeiende markt. Bekina® Boots zijn verkrijgbaar in meer dan 50 landen wereldwijd.

Nieuwigheden

Bekina® Boots lanceert de Steplite®XCi: de meest lichte winterlaars van dit moment

Koude voeten zijn verleden tijd met Steplite®XCi, de nieuwste winterlaars van Bekina® Boots. Deze full safety (S5) laars van Bekina® Boots kan Siberische temperaturen tot maar liefst -40°C aan! De grootste innovatie zit echter in de beschermende top en zool. Steplite®XCi is namelijk de eerste veiligheidslaars ter wereld dat composiet gebruikt als beschermend materiaal (in plaats van het gangbare staal). Een slimme keuze, want composiet maakt deze veiligheidslaars opvallend lichter dan vergelijkbare winterlaarzen. Minder vermoeide benen dus na een lange werkdag op de boerderij!

Ook qua comfort is deze laars een schot in de roos. Door zijn beschermende zool uit composiet is Steplite®XCi een pak flexibeler dan veiligheidslaarzen met een stalen zool. Bovendien gaan deze laarzen gepaard met een anatomisch gevormd voetbed dat de gebruiker een extra gevoel van draagcomfort geeft.

Lees hier meer

Productfiche

Afbeeldingen

Foto's 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
info@agriflanders.be