Güttler

Standnummer

3111

Merken

  • Güttler

    Prismawalsen, frontpakkers, graslandverzorgingsmachines

Bedrijfsinfo

Güttler is een Duitse machinefabriek van bodembewerkingsmachines voor de akkerbouw en graslandverzorgingsmachines voor grasland. Güttler is met name bekend door haar gepatenteerde zelfreinigende prismawalsen.

Nieuwigheden

Güttler vernieuwt haar frontpakkers

Güttler is bekend van haar zelfreinigende prismawalsen. Deze worden onder andere toegepast in frontpakkers, Güttler heeft het grootste programma aan frontpakkers van Europa. Sinds kort zijn de frontpakkers vernieuwd en verbeterd; Het design is gemoderniseerd, de verstelling van het 3-balkige tandenvoorzetstuk is eenvoudiger door spindelverstelling, de zijplaten zijn  groter en de bevestiging heeft gemakkelijk verwisselbare inzetstukken. Op standnummer 3111 kan dit bekeken worden.

Met een frontpakker in plaats van een „dood“ frontgewicht  die alleen maar inspoort wordt er een werkgang bespaard, er is een ideale gewichtsverdeling, de trekker loopt makkelijker af op een vaste ondergrond, de werksnelheid kan omhoog en het brandstofverbruik vermindert.

Een Güttler frontpakker kan zowel in de herfst als in het voorjaar worden gebruikt. Het is ook mogelijk dat de frontpakker achter de trekker wordt bevestigd, hij werkt dan als een cultivator. Door dit 2- in 1 systeem koopt de klant 1 machine en krijgt er 2.

Voor elke akker de juiste frontpakker! Güttler levert frontpakkers voor lichte, middelzware tot zeer zware bodem, met 45 of 56 cm doorsnede prismaringen, met enkele of dubbele rij ringen, in werkbreedtes van.1,50 tot 4 meter star en van 4 tot 6 meter hydraulisch opklapbaar.

Afbeeldingen

Foto's 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
info@agriflanders.be