Deroo Constructie nv

Standnummer

3113

Info

Nijverheidstraat 10, 8970 Poperinge

Rubriek

Merken

  • DEROO

    Machines voor alle landbouwtransporten en het verspreiden van (meng)mest

Bedrijfsinfo

Deroo constructie is een metaalconstructiebedrijf gespecialiseerd in de fabricage van aanhangwagens voor traag-vervoer.

Deroo Constructie staat garant voor kwaliteitsvolle producten, ontworpen naar uw eisen. Gemaakt uit de beste materialen in een modern machinepark, door gemotiveerde medewerkers.

Ons gamma bestaat uit alle types van landbouwaanhangers van kipwagens tot overlaadwagens en  van mengmestwagens tot platte wagens.

 

Ontdek ons volledige gamma op www.derooconstructie.be

Nieuwigheden

DEROO Constructie stelt op Agriflanders hun nieuwe mesttransportwagen voor met theoretische inhoud van 29000L en voorzien van de recent ontwikkelde assen van BPW met een maximum draaihoek van 24°. Deze assen zijn uitgerust met luchtremsysteem met lastafhankelijke remkrachtregeling en remmenvoeringen welke ontwikkeld werden voor een maximumsnelheid van 90 km/u. De transportwagen is uitgerust met een JUROP vacuümpomp met een debiet van 16m³/min, met deze pomp wordt de vultijd tot een minimum herleid met behulp van een 8” turbovuller van Vogelsang met een dubbele aansluitkoppeling (duoconnect). Het lossen gebeurt in een mum van tijd dankzij de Jurop vacuümpomp met ondersteuning van de turbolosser.

De gegalvaniseerde tank is uitwending voorzien van een 2 componenten industriële lakverf. De tank is verder voorzien van een dubbele afsluiter in combinatie met vochtvanger, een drukwatertank met haspel om slangen en koppelingen met aandacht voor hygiëne te reinigen vóór het vervoeren.

De transportwagen is tevens voorzien voor de uitrusting met een Bomech sleepvoetsysteem met een werkbreedte van 24m.

Afbeeldingen

Foto's 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
info@agriflanders.be