New Holland

Standnummer

2110

Rubriek

Bedrijfsinfo

Sinds 1895, toen Abe Zimmerman zijn reparatiewerkplaats voor machines opende in New Holland, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, maakt New Holland ononderbroken bekroonde uitvindingen en innovaties, met als doel de landbouw eenvoudiger, minder vermoeiend en productiever te maken.

New Holland biedt producenten van marktgewassen, veehouders, loonwerkers, wijnbouwers en terreinverzorgers de ruimste keuze aan machines, met 100 productlijnen en 400 modellen, waaronder machines op maat. Zo vindt u zeker de juiste machine om meer gedaan te krijgen met minder inspanningen.

Meer resultaat met minder inspanningen. Meer missies met minder emissies.

Deze toekomstgerichte aanpak wordt geconcretiseerd door de ‘Clean Energy Leader®’-strategie van New Holland, gelanceerd in 2006 voor de actieve promotie van hernieuwbare brandstoffen, emissiereductiesystemen en duurzame landbouwtechnologie.

New Holland vult ‘s werelds grootste aanbod landbouwmachines aan met een efficiënte Onderdelen en Service-ondersteuning, met op maat samengestelde financiële diensten en ons professionele dealernetwerk, steeds klaar om u totale bijstand en advies door experts te bieden, jaar na jaar.

Nieuwigheden

New Holland Agriculture kondigt overeenkomst aan voor de overname van Kongskilde Agriculture

New Holland Agriculture breidt haar uitgebreide aanbod uit met nieuwe werktuigen, dankzij de overeenkomst die CNH Industrial is aangegaan voor de overname hooibouw- en grondwerktuigen van landbouwmachinefabrikant Kongskilde Industries, onderdeel van de Deense Groep Dansk Landbrugs Grovvareselskab (DLG A.m.b.A.). Deze onderneming ontwikkelt, produceert en verkoopt oplossingen voor landbouwtoepassingen in de grondbewerkings-, zaai-, hooibouw en silagesegmenten onder verschillende merknamen, waaronder Kongskilde, Överum en JF. Kongskilde zal verder werken via haar huidige verkooporganisatie, dealer- en importeurnetwerk om de continuïteit van haar klantondersteuning te kunnen waarborgen.

Meer info

Afbeeldingen

Photos 2017

Headsponsor

KBC

Sponsors

Partners

Organisatie

Agriflora CV
Kortrijksesteenweg 1097c
B-9051 Gent
BTW BE 0461 573 411

Contact

Tel : (+32) (0)9 245 36 13
Fax : (+32) (0)9 245 36 11
gunther.de.mey@agriflanders.be
marc.botterman@agriflanders.be
stephanie.cobbaert@agriflanders.be